Hayatın her alanında özellikle iş sektöründe öncelik her zaman can güvenliği olmalıdır. İş kazalarının çoğu ihmalden veya tedbirli olmayan çalışma şartlarından kaynaklanmaktadır. Belirli güvenlik tedbirleri almak, hem işçi hem işveren hem de teçhizat için oldukça önemli bir konudur.

Forklift operatörünü, taşıyıcı personeli, yayaları dar alanlarda çalışan araç ve yayaları korumak amacıyla tasarlanmış iş araçlarından olan bariyer sistemi; iş yerleri, tesisler, depolar ya da çalışma sahaları gibi alanlarda kullanılabilir.

Çarpma durumunda sistem darbenin büyük bir kısmını absorbe eder bu sayede ne çalışan ne araç ne de teçhizat hasar görmemiş olur. Esnek bariyer sistemi ana malzemesi esnek ve sentetik polimerdir. Bu sayede yüksek dayanıklı ve darbe emici özelliklere sahiptir.

Temizleme ya da bakım gibi durumlara ihtiyaç duymaz. Güneş altında bulunması herhangi bir soruna yol açmaz çünkü, solma ya da aşınma gibi olumsuz durumlarla karşılaşılmaz.

Yeni nesil bir çözüm sunan FlexSafe, işletmelere iş sağlığı ve işçi güvenliği politikalarına uygun olarak risk yönetimini en aza indirmeleri konusunda yardım ediyor.