• Sanayi Mah., 13. Blok, 14 Cd., No:17 İZMİT
  • P.tesi C.tesi: 8:30 - 18:30

FLEXSAFE

İş Süreci

01

Analiz

Analiz FlexSafe Esnek Bariyer Sistemleri olarak tasarımcılarımız yönemtime değil yönetim tasarımcılarımıza bağlıdır. Tasarımcılarımız fikirlerini ve planlarını gerçekleştirilmesine yönelik tercih ettiğimiz bir yaklaşımdır bu. Böylelikle tasarımcılarımızın esnek bariyer ürünlerimiz için daha derin bir fikir oluşturmalarını ve kalıpların dışında hareket etmesini sağlar. Sektördeki ihtiyaçlar analiz edilir ve kilometre taşları tanımlanır.

Learn More
02

Dizayn

Dizayn Bir önceki aşamada edindiğimiz bilgiler, şekilleri ve tasarımları oluşturmak için kullanılır. İlk görüşmeden bu yana kapsamlı araştırma sonuçları hammaddemizin tasarımını başlatır. Ardından düşünceler karara bağlanır ve denenilen tasarımdan biri iyibir sonuç verene dek ve teknik ekibe gönderilinceye kadar geri bildirimler ve görüşler sunulur.

Learn More
03

Gelişme

Gelişme Burada ise fikirler netleşmiş ve süreç, tüm eğlence ve yararlı becerileri karşılayan en iyi ürünü sunmak için tek bir vizyonla çalışır. Tasarımcılarımız ve teknik uzmanlarımız, esnek bariyerlerde daha fazla gücenliği daha az yer kaplayan bir ürün oluşturmak için birlikte çalışır.

Learn More
04

Test

Test Ürünümüzün, beklendiği gibi bir sonuç vermesi ve hatasız olmasını sağlamak için çok sayıda testten geçirilir. Birkaç birim test çalışmaları değerlendirilir ve herhangi bir tutarsızlığın görüldüğü her yerde değişiklikler yapılır. İşletmede saatler süren gayretli test çalışmaları, nihai ürünün artık son seviyeye alınmaya hazır olduğu anlamına gelmektedir.

Learn More
05

Hayata Geçir

Hayata Geçir Hayata geçirdiğimiz esnek bariyerlerde beklentimiz ilk olarak müşterimiz için yararlı olmasıdır. Ürünlerimizi son kaliteli versiyonuna ulaşmak için testler ve tasarım planları yapmaktayız. FlexSafe Esnek Bariyer Sistemleri olarak dahil edildiğimiz tüm platformlarda sizlere daha güvenli bir ortam sunabiliyorsak ne mutlu bize.

Learn More